Ljusfyllt åldrande -seminarium med arkitekt Lillemor Husberg 26.9.2013

???????????????????????????????Vi planerar ett ålderdomshem där det kulturella, konstnärliga och terapeutiska har en framträdande plats och där de boende har medbestämmanderätt och får leva i nära anknytning till barn, ungdomar och andra åldersgrupper. Viktigt är att omgivningen är vacker och stimulerande, med trädgård, ekologiska odlingar och gärna husdjur.

För att bereda vägen för vårt projekt ordnar vi torsdagen den 26.9.2013 seminariet ”Ljusfyllt åldrande” med arkitekt Lillemor Husberg, som är en av eldsjälarna bakom det alternativa seniorboendet “Vigs ängar” i Ystad www.vigsangar.se. Vi inbjuder vårdpersonal, arkitekter, trädgårdsmästare, kockar, konstnärer, musiker mm till seminariet. Inbjudan går också till skolor och högskolor som utbildar personal för dessa yrken.

IMG_0261

 

Seminariepris: 40 euro / studerande 10 euro / pensionärer 20 euro
Plats: Snåresalen i Ekenäs, Raseborgsvägen 6-8
Tid: 26.9 kl. 9:00-16:30

Sista anmälningsdag 9.9.2013. Anmälning per mejl till eva.fagerlund@luukku.com. Uppge namn, adress, telefon och e-postadress.

Välkommen!

???????????????????????????????

 
 
  
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: