maj 2021


Empatisk arkitektur med Maarit Holttinen

Fredagen den 7 maj 2021 diskuterade vi ”empatisk arkitektur” med arkitekt Maarit Holttinen som inspirerande föredraghållare! 

En ny syn på arkitekturens betydelse för äldre människors välbefinnande håller på att växa fram. När våra vårdhem allt mer fylls med mer eller mindre minnessvaga äldre måste vi planera och bygga annorlunda. Byggnadernas utformning, färgsättning, ljusförhållanden, material, inredning, placering i naturen mm måste bli en del av den vård som ges av personalen i hemmen.

Styrelsen och våra arkitekter deltog i det givande seminariet, och ett livligt samtal följde. På grund av Covid-19 kunde inte fler delta, men föredraget och diskussionen filmades för att snart kunna ses av andra

VÄLKOMMEN TILL

höstmöte 2020

img_2763-2

Alfa Omega påsk 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: